Je zoekopdracht leverde 2 resultaten op
  • 1 van 1
  • 1 van 1

Over ons

Aanwervingshuis beheerst als geen ander de kunst van het aanwerven door de focus op kwaliteit en resultaatgericht werken. Onze missie is letterlijk "AWH beheerst de kunst van het aanwerven, door de focus op kwaliteit voorop te stellen én de passie voor performantie te behouden, mét een :-)". Zo proberen wij het "professioneel huwelijk" te creëeren tussen werkgever en werknemer, dit telkens met de glimlach.

Onze HR Consultants verzorgen zowel diepteinterviews als bijkomende psychotechnische assessments. Aan de hand van een objectieve en deskundige testing, verzekeren wij het correcte advies naar onze klanten toe.

Wij begeleiden het volledige aanwervingstraject. Bijkomend blijven we na aanwerving achter de schermen aanwezig om de kandidaat op te volgen. Wij bieden ondersteuning aan werkgever en werknemer waar nodig.

Het volledige proces wordt daarnaast nauw opgevolgd door de zaakvoerders. Met hun meer dan 20 jaar ervaring in de HR-wereld, kennen zij de materie door en door en staan zij garant voor een correcte, deskundige en aangename samenwerking.

In het kort

Adres:
Vaartstraat 25, 8500 KORTRIJK, BE