Over ons

Bij AXA beseffen we dat de wereld aan het veranderen is. We staan dan ook niet stil. Neen, we kiezen er bewust voor om efficiënter, eenvoudiger en digitaler te werken. Daarom investeren we in de opleiding en ontwikkeling van onze werknemers, in een cultuur van innovatie, inclusie en vertrouwen. Als evoluerend bedrijf kijken we altijd vooruit, op zoek naar nieuwe getalenteerde kandidaten met nieuwe, innovatieve ideeën. Dat is de enige manier waarop we een nog betere samenwerking met onze klanten en makelaars tot stand kunnen brengen en ons kunnen voorbereiden op de toekomst.

De AXA Groep is een wereldwijde leider op het gebied van verzekeringen en vermogensbeheer; wij beschermen en adviseren onze particuliere en zakelijke klanten in elke fase van hun leven. Dit doen we door hen producten en diensten aan te bieden die voldoen aan hun behoeften op het gebied van verzekering, persoonlijke bescherming, sparen en vermogensbeheer. AXA is aanwezig in meer dan 60 landen en is al vele jaren op rij het nummer één wereldwijde verzekeringsmerk. De 165.000 medewerkers en distributeurs van AXA zetten zich dagelijks in voor meer dan 100 miljoen klanten. We zijn ons bedrijf aan het transformeren van betaler naar partner met een grote focus op risicopreventie.

AXA Belgium, dat zijn ongeveer 3.000 makelaars, 450 bankagenten en meer dan 3.000 medewerkers die hun expertise ten dienste stellen van 3 miljoen klanten om flexibele verzekeringsproducten aan te bieden die aangepast zijn aan hun reële behoeften. Ons doel is om een partner te zijn voor onze klanten. Om dit doel te realiseren, zijn onze medewerkers van cruciaal belang. Daarom zetten we in op een aangename en moderne werkomgeving en proberen we samen een diverse en inclusieve cultuur te creëren waar ieders gedachten en ideeën gewaardeerd en gerespecteerd worden.

Onze missie? Samen vooruitgaan, door te beschermen wat belangrijk is

Onze waarden? Customer First, Moed, Integriteit en One AXA.

In het kort

Adres:
Place du Trône / Troonplein 1, 1000 Brussel/Bruxelles, BE
Grootte:
1-10
Sector:
Banking, financiële diensten en verzekeringen

AXA Belgium

  1. Banking, financiële diensten en verzekeringen
  1. Vacatures
  2. AXA Belgium

Certificaten

Contacts

Debora Dell’AriaTalent Coordinator - AXA VerzekeringenE-Mail
Somsouda VongsavathTalent Coordinator - AXA VerzekeringenE-Mail