AXA Bank Belgium

  1. Banking, financiële diensten en verzekeringen

Over ons

AXA Bank Belgium is de op vijf na grootste Belgische bank in termen van balanstotaal en een sterke financiële speler in België. AXA Bank Belgium maakt deel uit van de Groep AXA, een wereldleider inzake verzekeringen en vermogensbeheerdie diensten verleent aan 105 miljoen klanten en kan bogen op 171.000 medewerkers en een aanwezigheid in 62 landen.

AXA Bank kan rekenen op een netwerk van zelfstandige bankagenten met een sterke lokale verankering, dicht bij de klanten. De bank profileert zich op de markt via een model van persoonlijk advies op basis van sterke digitale tools. Een model dat gebaseerd is op de sterke punten van de bank, zoals blijkt uit voor het vierde jaar op rij, de twee Bank Awards die AXA Bank heeft gewonnen : de prijs voor beste bank én het beste kantorennet in 2019. AXA Bank staat ten dienste van 800.000 klanten en bekleedt de vijfde plaats - een sterke positie dus - op de Belgische markt van de woningkredieten. Dankzij onze specialisten in de kantoren kunnen beleggers ook rekenen op oordeelkundig advies voor persoonlijke beleggingen.

Onze zelfstandige bankagenten zijn op zoek naar medewerkers die blijk geven van professionalisme, luistervaardigheid en beschikbaarheid en die de klanten of prospecten perfect adviseren in overeenstemming met de geldende reglementering en de interne regels.
AXA Bank biedt jou:

  • een ondernemende en aangename functie waarin je het verschil kan maken
  • een job in jouw buurt, in een boeiende en dynamische omgeving
  • een uitgebreid opleidingstraject dat de mogelijkheid biedt om verder te evolueren

In het kort

Adres:
Grote Steenweg 214, 2600 Berchem, BE
Grootte:
0-50
Sector:
Banking, financiële diensten en verzekeringen
  1. Vacatures
  2. AXA Bank Belgium