ASAP.be

4.1
  1. Consulting
  2. HR diensten, aanwerving en selectie

Over ons

ASAP HR Group is een internationale specialist in de wereld van werk. ‘Enjoy your Job’ is niet toevallig ons motto. Als je helemaal jezelf kan zijn, ben je het best in je job. Onze focus ligt dan ook op mensen. En dat voel je, in alles wat we doen: interim, werving & selectie, talentmanagement, project sourcing, outplacement en interim management. Sinds onze start in 1979 zijn we nog steeds een 100% familiale onderneming met tonnen ervaring, een gezonde ambitie en onweerstaanbaar enthousiasme. Elke dag gaan we tot het uiterste om pure ‘Enjoy’ te realiseren voor onze medewerkers, uitzendmedewerkers en klanten. Of waar dacht je dat de slogan ‘Enjoy your Job’ vandaan kwam?

Hoe wij jou de best mogelijke ondersteuning garanderen? Dat doen we door elke dag the extra mile te gaan, op basis van onze ASAP-waarden.

Authentiek
“Bij ASAP kan je 100% jezelf zijn.” 
Enjoy your Job: dat bereiken we door écht in te zetten op talenten en persoonlijkheid. Eerlijk. Integer. En in een warme sfeer. Bij ons ben je helemaal jezelf.

Open
“Wij zijn open-minded.” 
Bij ASAP is alles bespreekbaar. Jouw mening telt. Alleen door écht te luisteren naar elkaar leren we waanzinnig veel en verleggen we dagelijks grenzen.

Samen
“Teamwork makes the dream work.” 
Talenten alle kansen geven om helemaal zichzelf te kunnen zijn in hun job: daar gaan we samen voor. Als één team. Met het grootste respect voor elkaar en in alle vertrouwen.

Betrokken
“Wij gaan tot het uiterste.” 
Wij zetten resoluut in op duurzame relaties. Daarvoor gaan we tot het uiterste. Onze persoonlijke betrokkenheid is onze kwaliteitsgarantie.

Enthousiast
“Ons enthousiasme is aanstekelijk.” 
Ons befaamd enthousiasme, onze warme aanpak en positieve vibes in een familiale sfeer bewijzen het keer op

In het kort

Adres:
Zuiderring 11, 3600 Genk, BE
Grootte:
1-10
Sector:
Consulting
HR diensten, aanwerving en selectie
  1. Vacatures
  2. ASAP.be