Verisure

4.6
  1. Other Business Activities & Services
Have you worked at Verisure?
Rate them to help other people like you make career decisions.
Leave a review
(Less than 3 mins)
Employer rating
4.6
10
Reviews
The best things about working for Verisure
Verisure provides:
Continuous training opportunities
86%
Great career progression
85%
Great corporate culture
81%
Current employees of Verisure stay because:
They are proud to work here
88%
They feel challenged
88%
They are well paid
75%
Rate companies you’ve worked at
Help other people like you make career decisions.

10 matching reviews with comments

Clear all filters
5.0 / 5
Employee in Anonymous in Haren, Belgiumcurrent employee in March 24, 2021

Top employeur!

The Best Bits

la flexibilité, les incentives, les bureaux, le Management. Il y a une ambiance qui booste la productivité.

Things to improve

L'équilibre vie privée/professionelle est parfois difficile à gérer selon les semaines de travail surtout en ces temps de telework.

5.0 / 5
Employee in Anonymous in Brussels, Belgiumcurrent employee in February 12, 2020

Top bedrijf waar je je kansen zelf moet grijpen!

The Best Bits

toffe werksfeer, flexibele uren, je krijgt echte kansen om door te groeien, meritocratie (m.a.w. je krijgt wat je verdient)

Things to improve

Verisure is een snel groeiend bedrijf, dus er zijn heel vaak veranderingen. Je moet het dus fijn vinden om steeds vooruit te gaan, want bij Verisure is stilstaan achteruit gaan.

5.0 / 5
Employee in Anonymous in Rotselaar, Belgiumcurrent employee in February 12, 2020

Verisure = Verihappy

The Best Bits

Er zijn veel tevredenheidsfactoren binnen Verisure, maar hetgeen mij het hards drijft, is de verloning. Verisure bied je de mogelijkheid om volledig zelfstandig je klantenbestand uit te bouwen en zodoende je eigen successen op te bouwen. Hoe harder je werkt, hoe langere uren je klopt, hoe dikker je loonsbrief zal zijn op het einde van de maand. Buiten dit alles, zijn er nog ontelbare extra legale voordelen zoals: groeps - en hospitalisatieverzekering, gsm + tablet + laptop, firmawagen met tankkaart (na ongeveer 3 maand), kledij, werkmateriaal, enz..

Things to improve

Administratie. Als Team Leader heb ik na de werkdag nog redelijk wat administratie te doen. Dit is tijd die ik persoonlijk liever zou spenderen aan het helpen van mijn team (of verkopen), maar wel uiteraard part of the job is.

Rate companies you’ve worked at
Help other people like you make career decisions.
5.0 / 5
Employee in Anonymous in Evere, Belgiumcurrent employee in July 18, 2018

Een dynamische en informele omgeving waar je veel kan bijleren!

The Best Bits

Je komt in een erg dynamische omgeving terecht waar je op korte tijd veel kan bijleren en jezelf kan ontwikkelen. Het groeipotentieel is enorm dus er worden voortdurend nieuwe kansen gecreëerd. De bedrijfscultuur is informeel en heel menselijk. De communicatielijnen zijn heel direct. Verisure is ook erg flexibel zodat je een goede work-life balans behoudt (homeworking, glijdende uren,...)

Things to improve

Overal airco voorzien, maar daar wordt aan gewerkt :-)

4.0 / 5
Employee in Recruitment in Evere, Belgiumcurrent employee in July 18, 2018

Société jeune, dynamique et laissant la chance à tout le monde!

The Best Bits

Ce job me permet de m'épanouir dans un environnement agréable. Les horaires flexibles me permettent de pouvoir concilier beaucoup plus facilement ma vie privée et ma vie professionnelle. Les bureaux sont magnifiques, espaces verts et en plus Verisure offre des fruits chaque matin afin qu'on puisse commencer la journée avec plein de vitamines! De plus, on commence directement avec un CDI et beaucoup d'avantages. Peu de sociétés proposent la même chose!

Things to improve

La société grandit très vite. Il faut donc savoir s'adapter très rapidement.

About The Job

Je suis Sales Recruiter. Mon but est de trouver de nouveaux talents qui pourraient s'épanouir chez nous. J'accompagne les candidats à travers toutes les étapes de recrutement jusqu'à leur entrée dans la société.

4.0 / 5
Employee in Recruitment in Evere, Belgiumcurrent employee in July 17, 2018

Entreprise en mouvement!

The Best Bits

Culture d'entreprise, Evolution interne, Challenges, Autonomie, Responsabilisation, Polyvalence, ...

Things to improve

Fin des travaux de terrassement (prevu prochainement)

5.0 / 5
Employee in Field Sales in Brussels, Belgiumformer employee in 2018

Fantastische mensen leren kennen, super toffe sfeer onder de collega's

The Best Bits

loon, collega's, ambitie, doorgroeimogelijkheden, opleiding

Things to improve

work/life balans, mensen minder targets opleggen

About The Job

gewoon mensen contacteren en een afspraak inplannen om het product ter plaatse te gaan voorstellen

1.0 / 5
Employee in Field Sales in Brussels, Belgiumformer employee in 2018

Heel leerrijke ervaring maar eens en nooit meer.

The Best Bits

Dit is een bedrijf dat zijn mensen uitperst als een citroen, ze beloven vanalles maar kunnen het niet waarmaken. Veel klachten en enkel jonge werkmensen van 18 tot 30 jaar. Gemiddelde werkduur is 4 maanden dat de mensen blijven! 

Things to improve

Nieuw management en verbeterde werk gezin balans 

About The Job

Deur aan deur verkoop. Kei harde Sales met onmogelijke targets. Installaties plaatsen is ook 1 van de verwachtingen. 50u per week werken.

Company Response
18/07/2018
Talent Acquisition Specialist
Bedankt om je mening met ons te delen! Jammer dat je Verisure op die manier hebt ervaren. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze mensen zich goed voelen bij ons en alle kansen krijgen om zich verder te ontwikkelen. We willen ons als werkgever alleen maar verbeteren dus alle feedback is uiteraard steeds welkom. Contacteer mij gerust via kevin.rappoort@verisure.be indien je dit graag verder wil bespreken.
5.0 / 5
Employee in Anonymous in Evere, Belgiumcurrent employee in June 18, 2018

Uitdagende en dynamische salesgedreven organisatie.

The Best Bits

Veel doorgroeimogelijkheden en opportuniteiten om je weg te zoeken in deze snelgroeiende organisatie.

Things to improve

Work life balans mag beter. 

Company Response
18/07/2018
Talent Acquisition Specialist
Bedankt om je mening met ons te delen! Fijn dat je Verisure en de opportuntiteiten die we bieden aan de medewerkers weet te apprecieren.
4.0 / 5
Employee in Anonymous in Evere, Belgiumcurrent employee in June 18, 2018

Voor gedreven mensen op zoek naar professionele uitdagingen

The Best Bits

Flexibele werkuren, goede ligging, correcte verloning, aangebame collega's en uitdagend werk

Things to improve

Douches op het werk voorbde sportievelingen zijn welkom

Company Response
18/07/2018
Talent Acquisition Specialist
Bedankt om je mening met ons te delen! Gezien we ons als werkgever telkens wensen te verbeteren is het zeer fijn opbouwende feedback te mogen ontvangen. Het punt wat je aanhaalt is zeker terecht en we bekijken in hoeverre we hier een oplossing kunnen voorzien.
  1. Jobs
  2. Verisure
  3. Reviews