Le Groupe P&V - De P&V Groep

3.7
  1. Banking, Financial Services & Insurance

About Us

P&V Verzekeringen  is een verzekeringsmaatschappij die anders is dan de anderen. 
We hechten immers veel belang aan het persoonlijk contact met onze verzekerden. We nemen echt de tijd om naar hen te luisteren. 
Zo komen we precies te weten wat ze willen en kunnen we hen persoonlijk advies geven dat perfect aansluit bij hun manier van leven.

Wij
willen dat iedereen tevreden is. 
Niet alleen onze klanten, maar ook onze medewerkers. We geven hen dan ook alle nodige ondersteuning, een grondige opleiding en een aantrekkelijk salarispakket. Bovendien krijgen zij de mogelijkheid om zichzelf te ontplooien in een aangename werkomgeving. 

Het
succes van P&V Verzekeringen wordt elke dag opnieuw bevestigd. 
We blijven onze activiteiten uitbreiden. Zo vind je parallel aan onze dynamische telefonische klantendienst ook een netwerk van klantenadviseurs. Ze vullen elkaar aan om ons uitgebreid gamma van diensten voor te stellen. Omdat we het persoonlijk contact met onze verzekerden en prospecten heel belangrijk vinden, sporen we onze commerciële klantenadviseurs aan om zoveel mogelijk ter beschikking te staan van onze klanten. Gespecialiseerde medewerkers in de hoofdzetel ondersteunen de klantenadviseurs. Allen samen vormen we een team dat 950 man sterk is.

We
blijven onze waarden trouw: wederzijdse hulp, solidariteit en nabijheid. 
Daardoor is winst voor ons geen doel maar een middel. Een middel om solidair te zijn. Niet alleen met onze verzekerden, maar ook met organisaties die actief zijn op sociaal en humanitair vlak. 

Wij 
zijn voortdurend op zoek naar medewerkers die samen met ons werk willen maken van boeiende projecten

In short

Address:
Koningsstraat - Rue Royale 151, 1210 Brussel - Bruxelles, BE
Size:
1.650
Industry sector:
Banking, Financial Services & Insurance
  1. Jobs
  2. Le Groupe P&V - De P&V Groep