Solliciteer succesvol met de Sollicitatiegids voor Starters

Behaalde jij net je diploma en ben je klaar om de arbeidsmarkt te veroveren? StepStone bundelt alle nuttige sollicitatietips voor starters in één document: de Sollicitatiegids voor starters.

“Een zeer nuttig en onmisbaar hulpmiddel ter voorbereiding op de zoektocht naar een job.
Een echte aanrader!”
Moenia Ladhib, studente Rechten

“Door het lezen van deze gids voel ik me optimaal voorbereid
om mijn eerste stappen in de professionele wereld te zetten.”
Arno Hellemans, student Sociologie

De zoektocht naar een eerste job is voor heel wat starters een belangrijke periode: je maakt beslissingen die jouw verdere carrière beïnvloeden en tekent jouw eerste professionele stappen uit. Deze zoektocht vraagt niet alleen een grondige voorbereiding, maar ook -en vooral- productieve sollicitaties. Met de Sollicitatiegids voor Starters neem je een goede start. Op basis van verschillende gesprekken met HR-professionals en HR-managers bundelt StepStone nuttige tips om succesvol te solliciteren.

Sollicitatiegids

StepStone bundelt alle nuttige sollicitatietips voor starters in één document.

Sollicitatiegids

StepStone bundelt alle nuttige sollicitatietips voor starters in één document.

Download onze gids

Verder lezen

Wat doet een IT manager?

Ben je op zoek naar een job maar weet je niet precies welke functie bij je past? In dit artikel geven we je meer uitleg over het takenpakket van een 'IT manager'.

Wat doet een HR manager?

Hr manager: een job die je vindt bij bijna elk bedrijf. Maar wat houdt deze functie eigenlijk in? En wat moet je zoal kunnen als hr manager? Dat kom je hier te weten.

Wat doet een IT consultant?

Wij lichten de functie IT consultant toe zodat je niet alleen een duidelijk beeld krijgt van de inhoud van deze functie, maar ook van de eisen die aan een kandidaat worden gesteld.

Wat doet een kerstman?

In "Een Vak Apart" interviewen we telkens mensen met een interessante, unieke of atypische job. Vandaag is het de beurt aan Marco, de Kerstman.