Een succesvol CV: voorbeelden

Een CV opstellen is geen eenvoudige taak. Je wilt een volledig beeld scheppen van jouw ervaringen, maar zonder de recruiter teveel afleiding te geven. Deze voorbeeld CV's helpen je op weg met het samenstellen van je eigen CV.

Je CV is nu belangrijker dan ooit. Veel mensen zijn op zoek naar een job en jouw CV moet eruit springen. Hoe begin je daar nu aan? StepStone wil je graag helpen, want ook wij willen dat jij je ideale job vindt! Daarom hebben wij vijf fictieve CV’s samengesteld. Het zijn geen perfecte CV’s, maar we geven bij elk curriculum vitae commentaar. Zo weet jij wat goed is en wat kan verbeterd worden..en kan je onmiddellijk aan de slag met jouw CV!

Enkele voorbeelden van CV’s

Voorbeeld: CV van een zelfstandige IT specialist
Voorbeeld: CV van een webdesigner
Voorbeeld: CV van een Product Manager
Voorbeeld: CV van een Ingenieur
Voorbeeld: CV van een finance professional
Voorbeeld : CV van een starter
curriculum vitae index

Al deze CV’s zijn fictief. De genoemde personen, hun carrière en opleiding zijn voorbeelden die door StepStone verzonnen zijn. Wel hebben we ervoor gezorgd dat ze realistisch en consistent zijn. De bedrijven zijn ook verzonnen, elke gelijkenis met bestaande bedrijven berust op toeval.

Upload jouw CV

Wil jij gezien worden door honderden recruiters? Maak je CV aan en zorg dat bedrijven jou kunnen contacteren.

Nieuwste jobs

Upload jouw CV

Wil jij gezien worden door honderden recruiters? Maak je CV aan en zorg dat bedrijven jou kunnen contacteren.

Mijn CV uploaden

Verder lezen

6 manieren om je sollicitatiegesprek te doen mislukken

Soms voelt het alsof je weinig vat hebt op het hele sollicitatiegebeuren. Je moet het niet alleen opnemen tegen tientallen kandidaten, die doen ook nog eens allemaal even hard hun best om die job te krijgen. Toch is juist dat een reden om je aandacht niet te laten verslappen.

Hoe een sollicitatiegesprek voorbereiden?

Je hebt gesolliciteerd voor je droomjob en op een dag krijg je een telefoontje van een HR-medewerker... Hij wil je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek! Je bent euforisch, maar even later kom je weer met beide voeten op de grond en krijg je stress...