7 jobs die zullen boomen in 2017

Wij gingen na welke jobs volgend jaar sterk aan belang zullen winnen.

Of je nu in 2017 een nieuwe job wilt of jezelf wilt blijven ontwikkelen, zolang je mee bent met de evoluties op de arbeidsmarkt blijf je altijd een stapje voor. Wij gingen na welke jobs volgend jaar sterk aan belang zullen winnen. Dit is de top 7.

 

1. Cloud Computing Specialist

We meldden het eerder al, jobs in ICT blijven het de komende jaren goed doen. Vooral voor profielen met een specialisatie in cloud computing liggen de carrièrekansen in 2017 wereldwijd voor het rapen. Bekijk de beschikbare vacatures.

2. Data-analist

Van de bedrijfswereld tot de bankensector, alles draait in 2017 rond big data, het verzamelen van complexe gegevens van zoveel mogelijk consumenten. Om die complexe gegevens te analyseren en er acties aan te koppelen, is er een grote behoefte aan data-analisten. Bekijk de beschikbare vacatures.

3. Webontwikkelaar

De vraag naar Web Developers met een doorgedreven technische kennis en inzicht in het creatieve aspect blijft groot. Vooral profielen met ervaring in projectmanagement liggen goed in de markt. Bekijk de beschikbare vacatures.

LEES OOK: ‘5 finance jobs met toekomst

4. SEM Marketeer

Bij SEM of Search Engine Marketing draait alles om het vindbaar maken van een merk of product via online zoekmachines. Een specialisatie die in 2017 gegarandeerd vele deuren opent voor marketingprofessionals. Bekijk de beschikbare vacatures.

5. User Interface Designer

Bedrijven die zich willen onderscheiden van de concurrentie, bieden consumenten een aangename gebruikerservaring, ook online. Dat biedt UX Designers interessante perspectieven. Bekijk de beschikbare vacatures.

6. Network Security Engineer

Een van de uitdagingen voor de overheid en de privésector in 2017 is hun netwerken beveiligen tegen defecten en aanvallen van buitenaf. Voor IT’ers met ervaring in netwerkveiligheid zijn er dus vacatures in zowat alle mogelijke sectoren. Bekijk de beschikbare vacatures.

7. Mobile Developers

Apps en mobiele toepassingen blijven volgend jaar booming business en dat is goed nieuws voor ontwikkelaars gespecialiseerd in mobiele apps. Bekijk de beschikbare vacatures.

Is van werk veranderen een van je goede voornemens voor 2017? Dan ben je in elk geval al aan het juiste adres bij StepStone. Veel succes!

Bron: LinkedIn

 

Is je zoektocht naar een nieuwe job nog niet voorbij? Hier heb je alvast opties in marketing, human resources, financiën, sales, ICT en engineering.

Vind jouw droomjob

Ben jij op zoek naar de job van je dromen? Goed nieuws: StepStone helpt jou!

Nieuwste jobs

Vind jouw droomjob

Ben jij op zoek naar de job van je dromen? Goed nieuws: StepStone helpt jou!

Start mijn zoektocht

Verder lezen

Werken in het onderwijs

Er bestaan veel verschillende functies in het onderwijs. De benodigde vaardigheden verschillen sterk per functie.