StepStone persberichten

StepStone doet regelmatig onderzoeken naar trends op de arbeidsmarkt en de resultaten delen we graag met jullie. Hier vind je onze persberichten over resultaten van onderzoeken, onze nieuwe producten, onze resultaten en ander interessant nieuws van StepStone

Persberichten

Belg maakt werk van sollicitaties

Datum 15-11-2010

De meerderheid van de Belgen zou nooit solliciteren met hun smartphone. Dat blijkt uit een onderzoek van jobsite StepStone in 8 landen, waar 6500 mensen aan deelnamen. Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone wel om jobs te zoeken. Slechts 14% zou zijn smartphone ook gebruiken om zich kandidaat te stellen voor een job.

Michel Tubbax nieuwe country manager bij StepStone Belgium

Datum 03-11-2010

StepStone, de online jobsite, actief in 10 landen, marktleider in België, heeft Michel Tubbax aangeworven als nieuwe Country Manager voor StepStone Belgium. Vanaf 01/11 start Michel, en zal er rapporteren aan Jan Heiremans, de vorige Country Manager, die verantwoordelijkheden opneemt op het internationaal niveau.

KMO’s profiteren van crisis

Datum 30-09-2010

KMO’s zijn nog steeds populair bij jobzoekers. Het aantal mensen dat interesse heeft in een job bij een KMO is de voorbije twee jaar zelfs nog lichtjes gegroeid.

Vanaf nu de beste jobs waar en wanneer u wil

Datum 21-09-2010

Meer dan 10 000 jobs op www.stepstone.be zijn vanaf nu toegankelijk via iPhone. StepStone, één van de meest toonaangevende jobsites in Europa heeft een nieuwe iPhone-toepassing gelanceerd.

Rekruteren via social media: zwakke ROI

Datum 09-09-2010

De helft van de werkzoekenden in Europa gebruikt sociale media om een geschikte job te vinden, maar slechts een minderheid solliciteert effectief via een sociaal netwerk. Dat blijkt uit een internationaal onderzoek van StepStone. Bijna 4 op tien bedrijven gebruikt sociale media om kandidaten te vinden, maar de ROI van deze manier van rekruteren is zeer laag.

StepStone viert tiende verjaardag met een online magazine en veel cadeaus

Datum 22-06-2010

Om zijn tiende verjaardag te vieren heeft StepStone een extra feestelijke editie van het Nine2Five e-magazine klaargestoomd.

Top 10 tips voor online sollicitaties

Datum 04-05-2010

StepStone publiceert haar top 10 van tips voor online sollicitaties, gebaseerd op jarenlange ervaring met online solliciteren.

Facebook geen invloed op sollicitaties

Datum 30-03-2010

De kans is klein dat je tijdens een sollicitatiegesprek vragen zal krijgen over je profiel op Facebook, Netlog of andere social media. Dat is de conclusie van een internationaal onderzoek van StepStone, één van de grootste Europese jobsites.

Waarom geraken vrouwen moeilijker aan de top?

Datum 08-03-2010

Vrouwen die carrière willen maken, botsen niet alleen op een glazen plafond, maar worden op allerlei manier gehinderd op hun weg naar de top.

Tijgers op bezoek bij StepStone

Datum 24-02-2010

Sterke, competitieve en levendige collega’s, dat is wat StepStone zoekt. Het bedrijf heeft een rekruteringscampagne opgezet met als thema ‘2010, het jaar van de tijger’.

Bedrijven rekruteren opnieuw in 2010

Datum 15-02-2010

De rekruteringsmarkt in België zal heropleven In 2010. Veel bedrijven zullen opnieuw mensen aanwerven en veel werkenden zullen op zoek gaan naar een interessantere job.

Contacteer onze PR-verantwoordelijke

Sanne De Backer
Tel: 02/209 97 39
E-mail: sanne.debacker@stepstone.be

Onze visie

Talent is van levensbelang voor een bedrijf - de juiste personen op de juiste plaats op het juiste moment tegen de juiste prijs.

Ons doel is eenvoudig: wij willen bedrijven helpen om de beste medewerkers aan te werven. Hoe doen wij dit? Dankzij onze jarenlange ervaring en onze aandacht voor de noden van de klant, kunnen wij een unieke, op maat gemaakte en flexibele combinatie aanbieden van het juiste talent, de juiste tools en processen.

Vraag aan gelijk welke succesvolle manager ter wereld wie hen helpt bij het vinden van de juiste medewerkers, en het antwoord zal duidelijk zijn: StepStone.

Testimonials

Zehnder group

StepStone wil dat wij scoren met onze campagnes. En dus zetten ze alles in het werk om onze advertenties onder de aandacht van de juiste kandidaten te brengen.

Annick De Ost - Peter Cuveele , - HR Adviseur - Head of Marketing & Communication
Loading...
Deze pagina printen

Pagina Printen