Over StepStone

StepStone is een internationaal bedrijf dat producten en diensten aanbiedt voor het rekruteren van de juiste kandidaten. Je vindt hier meer informatie over ons.

Ons Management Team

StepStone is meer dan een machine of een website. Meer dan 900 mensen van over heel Europa werken heel hard om de beste resultaten te leveren voor onze kandidaten en klanten. Iedereen in het bedrijf deelt dezelfde passie.

Ons ervaren management team is daar geen uitzondering op.

jan-heiremans-2016

Jan Heiremans
Country Manager
Mark Vanderkinderen

Mark Vanderkinderen
New Business
Development Director
Virginie Nazon

Virginie Nazon
Marketing Manager
Ricardo Marquez Castro

Ricardo Marquez Castro
Accounting Manager
Benelux en Frankrijk
Julie Wallez

Julie Wallez
Customer Service
Manager
Photo_Jo (2)

Joëlle Van Liefferinge
HR Manager

Contacteer ons

Tel.:  +32 2 209 98 98
Email: info@stepstone.be

Onze visie

Talent is van levensbelang voor een bedrijf - de juiste personen op de juiste plaats op het juiste moment tegen de juiste prijs.

Ons doel is eenvoudig: wij willen bedrijven helpen om de beste medewerkers aan te werven. Hoe doen wij dit? Dankzij onze jarenlange ervaring en onze aandacht voor de noden van de klant, kunnen wij een unieke, op maat gemaakte en flexibele combinatie aanbieden van het juiste talent, de juiste tools en processen.

Vraag aan gelijk welke succesvolle manager ter wereld wie hen helpt bij het vinden van de juiste medewerkers, en het antwoord zal duidelijk zijn: StepStone.

Testimonials

ING

StepStone onderscheidt zich van andere communicatiekanalen door de hechte relatie die we met hen hebben en het maatwerk dat ze leveren.

Anne-Catherine Zoller , E-communication Specialist
Loading...