De juiste kandidaten voor uw jobs

de juiste kandidaten


Om de juiste mensen aan te trekken voor de jobs van onze klanten, hebben we natuurlijk een goed werkende site nodig. Maar een jobsite moet vooral zoveel mogelijk, en vooral de juiste, nieuwe kandidaten aanspreken. En dat doet StepStone...


...via doelgerichte marketingacties

StepStone bereikt de juiste jobzoekers dankzij doelgerichte marketingacties. U herinnert zich vast de TV- en radiocampagne van StepStone, maar wat minstens even belangrijk is, zijn de online  marketingacties. StepStone heeft meer dan tien jaar ervaring met performance marketing en weet perfect hoe de geschikte kandidaten op het web te targetten.

...via onze partners

Voor een maximaal en relevant bereik heeft StepStone een heel aantal partnerships lopen.  De relevante jobs worden doorgeplaatst op de site van onze partners zodat we ook mensen die de StepStone site (nog) niet bezoeken bereiken.

Ontdek de volledige lijst van StepStone partners

... via  de channels

De StepStone channels zijn niche jobsites voor bepaalde functiecategorieën en sectoren. Op die manier willen wij onze kandidaten helpen om snel en gemakkelijk de juiste jobs te vinden. En bedrijven kunnen op deze channels hun doelpubliek nog gerichter aanspreken. StepStone heeft momenteel al channels voor managers, verkopers, ingenieurs, IT'ers, finance professionals, pas afgestudeerden, studenten, mensen die bij de overheid willen gaan werken of in een KMO.

...via social media

Social Media is niet de grote bron van kandidaten zoals wel eens beweerd wordt. Maar het is natuurlijk een extra kanaal dat wij ook voor onze klanten inschakelen. Jobs worden doorgeplaatst op de relevante Twitter accounts die StepStone beheert. Alle followers blijven zo op de hoogte van de laatste nieuwe jobs. Via onze Facebook accounts communiceren wij regelmatig met onze fans. En klanten die op regelmatige basis jobs hebben, kunnen de Facebook integratie gebruiken om hun fanpagina te voorzien van een jobsectie.
Delen:

Informatie kandidaten

  • Aantal kandidaten: 555 899

  • Job Agent abonnees: 613 376

  • Verzonden Job Agents: 14 020 226

  • Clicks op Job Agent: 456 449