Over ons

Caterpillar, Jobs

Caterpillar. Die naam ken je waarschijnlijk van onze imposante gele grondverzetmachines. Maar wist je ook dat Caterpillar naast de onbetwiste wereldleider  voor constructie- en mijnbouwmachines, ook de nummer 1 is voor diesel- en aardgasmotoren en industriële gasturbines? De cijfers spreken voor zich: méér dan 148.898 gepassioneerde medewerkers en een jaaromzet van circa $ 56 miljard.

Zowel Cat Parts als Caterpillar Logistics Division zijn binnen de Caterpillar-groep gespecialiseerd in logistieke ondersteuning. Met een 825 medewerkers in België staan we in voor een vlekkeloze logistieke dienstverlening aan Caterpillar.

JOIN THE TEAM!

Bij Team Caterpillar kan je carrière alle kanten uit. Letterlijk. Wil je ervaring opdoen in een ander domein of zou je graag in het buitenland werken? Caterpillar stimuleert je met on-the-job training en helpt je groeien. Onze producten en services zijn cruciaal voor ons bedrijf. Net daarom geven we bij Caterpillar onze werknemers alle kansen om hun potentieel maximaal te benutten.

Onze medewerkers dragen allen bij tot het succes, welzijn en de veiligheid van onze organisatie. Ondanks de verschillen - in cultuur, taal, locatie en business- zijn wij 1 Caterpillar, 1 organisatie vernedigd door onze principes en waarden. Teamwork, diversiteit, integriteit en toewijding krijgen daarbij de allergrootste aandacht. Elke dag opnieuw.

GeÏnteresseerd?

Ben je geboeid door de logistieke sector? En wens je dat te combineren met een flinke dosis ambitie? Kortom, wil jij ook deel uitmaken van Team Caterpillar? Stuur ons dan je CV en sollicitatiebrief!

In het kort

Hoofdzetel:

Humbeeksesteenweg 98, 1855 Grimbergen, BE

Locatie

Caterpillar
Humbeeksesteenweg 98, 1855 Grimbergen, Belgium

Meest recente jobs