Over StepStone

StepStone is een internationaal bedrijf dat producten en diensten aanbiedt voor het rekruteren van de juiste kandidaten. Je vindt hier meer informatie over ons.

Korte geschiedenis van StepStone

StepStone is één van de belangrijkste Europese jobsites. StepStone helpt kandidaten en bedrijven om elkaar te vinden en wil op die manier de perfecte match realiseren.

Persruimte

StepStone verstuurt regelmatig persberichten over veranderingen in de organisatie, marktonderzoeken en onderzoeken in verband met solliciteren. Op deze pagina vindt u de nieuwste berichten.

Contacteer ons

Tel.:  +32 2 209 98 98
Email: info@stepstone.be

Onze visie

Talent is van levensbelang voor een bedrijf - de juiste personen op de juiste plaats op het juiste moment tegen de juiste prijs.

Ons doel is eenvoudig: wij willen bedrijven helpen om de beste medewerkers aan te werven. Hoe doen wij dit? Dankzij onze jarenlange ervaring en onze aandacht voor de noden van de klant, kunnen wij een unieke, op maat gemaakte en flexibele combinatie aanbieden van het juiste talent, de juiste tools en processen.

Vraag aan gelijk welke succesvolle manager ter wereld wie hen helpt bij het vinden van de juiste medewerkers, en het antwoord zal duidelijk zijn: StepStone.

Testimonials

Via Sana bvba

Wij hebben nu voor de tweede maal een vacature geplaatst en als kleine onderneming zijn we zeer tevreden dat ook de tweede keer de vacature is ingevuld, met name omdat het toch een niet al te hoog profiel betreft, en iemand is aangenomen die via StepStone de vacature had gezien.

Maarten Beets , Zaakvoerder
Loading...