Jobs zoeken
(functie, bedrijf, referentienr.)
(gemeente of postcode)

Waar loont werken het meest?

Datum: 09-11-2017

Je loon hangt zowel af van je beroep en de sector waarin je werkt als van je leeftijd en geslacht. Dat de plaats van tewerkstelling en je opleidingsniveau er eveneens toe doen, is duidelijk.

Lees onze tips

loon

IT-wedstrijd 2017: reglement

Datum: 18-04-2017

Lees onze tips

Waarom een sollicitatiegesprek niet langer hoeft aan te voelen als een blind date

Datum: 23-10-2017

Voor heel wat kandidaten gaat een sollicitatiegesprek gepaard met heel wat stress, omdat ze niet weten wat ze moeten verwachten. Wanneer alle relevante informatie en details over een bedrijf op één platform verzameld worden, krijgen werkzoekenden de kans om achter de schermen te kijken van dat bedrijf. Met deze nieuwste aanpak laat jobplatform StepStone zich inspireren door andere succesvolle internetspelers zoals Amazon en Bol.com.

Lees onze tips

kim

Het loonzakje van de Belg

Datum: 15-10-2017

Momenteel zijn we nog ver van een gelijk loon voor iedereen. Maar hoeveel verdient de gemiddelde Belg eigenlijk en welk loonverschil is er tussen arbeiders en bedienden? En hebben vrouwen intussen al wat van hun achterstand op mannen ingehaald?

Lees onze tips

loon

In deze sectoren verdien je het meest

Datum: 07-10-2017

Ben je op zoek naar een job, dan is het goed om te weten wat de gemiddelde lonen in België zijn. Er zijn immers sectoren en beroepen waar je soms een pak meer verdient. We zetten hier een aantal feiten uit de recentste loonenquête op een rij.

Lees onze tips

loon

Wat doet een Scrum Master?

Datum: 27-09-2017

Weet jij wat de job van een Scrum Master inhoudt? Pawel, Scrum Master bij StepStone, vertelt je meer over zijn functie en zijn passie voor de job. Ook verklappen we jou het loonbriefje van een Scrum Master.

Lees onze tips

Scrum-article

Tot welke nieuwe jobs leidt de digitalisering?

Datum: 27-09-2017

De digitale revolutie heeft nu al een enorme impact op de arbeidsmarkt en in de toekomst zal die alleen maar groter worden. Welke jobs worden daardoor belangrijker? En welke nieuwe jobs zullen er ontstaan?

Lees onze tips

digitalisering

Steeds meer Belgen werken omdat het moet

Datum: 05-09-2017

Steeds meer Belgen werken omdat ze moeten en niet omdat ze voldoening halen uit hun job. Dat is geen goed nieuws, want onderzoek wijst uit dat ze daardoor een groter risico lopen op burn-out of langdurige ziekte.

Lees onze tips

Steeds meer Belgen werken omdat het moet

Digitale toekomstperspectieven voor ingenieurs

Datum: 04-09-2017

Het beroep van ingenieur heeft altijd wel een mooie toekomst gehad, maar ook nu zijn er met de doorgedreven digitalisering bijkomend tal van nieuwe opportuniteiten voor hen.

Lees onze tips

engineering

Telewerk: wordt je eigen materiaal wel of niet vergoed?

Datum: 31-08-2017

Telewerken zit duidelijk in de lift. Meer en meer bedrijven zien er het nut van in en hebben er zelf ook baat bij. Maar is je werkgever altijd verplicht een vergoeding te betalen omdat je je eigen pc en internetverbinding gebruikt?

Lees onze tips

telewerken

5 skills die jobzekerheid garanderen

Datum: 27-08-2017

Door de automatisering zullen vele jobs de komende jaren verdwijnen. Wie beschikt over deze vaardigheden, is ook in 2025 nog zeker van een job.

Lees onze tips

toekomst

7 tips om discreet een nieuwe job te zoeken

Datum: 13-08-2017

Ben je niet meer tevreden met je salaris, helemaal uitgekeken op je job of is de verstandhouding met je baas zoek? Kortom, wil je om een of andere reden weg op je huidige job? Lees dan eerst onze tips.

Lees onze tips

discreet

5 onbekende maar goedbetaalde jobs

Datum: 06-08-2017

Dat je als chirurg, advocaat of CEO van een groot bedrijf goed je boterham verdient, is algemeen bekend. Maar ook met deze minder bekende jobs mag je rekenen op een aantrekkelijk loon.

Lees onze tips

goedbetaalde jobs

Ideale jobs voor rationele personen

Datum: 30-07-2017

Houd jij in elke situatie het hoofd koel en denk je na bij het nemen van een beslissing in plaats van je gevoel te volgen? Dan ben jij allicht een denkend type of een rationalist. Wij zochten aan de hand van enkele kenmerken uit welke jobs er zoal bij jou passen.

Lees onze tips

Rationeel

Top 10 aantrekkelijkste bedrijfssectoren

Datum: 23-07-2017

Natuurlijk wil je in een aangenaam bedrijf terechtkomen bij je nieuwe job. Om je het zoeken te vergemakkelijken, zetten we de 10 aantrekkelijkste sectoren hier op een rijtje.

Lees onze tips

bedrijfssector

Solliciteer succesvol met de Sollicitatiegids voor Starters

Datum: 29-03-2017

Behaalde jij net je diploma en ben je klaar om de arbeidsmarkt te veroveren? StepStone bundelt alle nuttige sollicitatietips voor starters in één document: de Sollicitatiegids voor starters.

Lees onze tips

sollicitatiegids

Een motivatiebrief schrijven: voorbeeld en tips

Datum: 30-06-2017

Werkgevers overtuigen van je talent? Dan heb je naast een overtuigend CV ook een sterke motivatiebrief nodig. We helpen je op weg met een voorbeeldbrief en concrete tips die je meteen kan toepassen.

Lees onze tips

motivatiebrief

9 tips voor solliciteren via Skype

Datum: 18-06-2017

Solliciteren via Skype is in volle opmars. Het heeft als voordeel dat je op je gemak van thuis uit kan bellen en zonder stress tijdig op je afspraak komt. Met onderstaande tips verhoog je vast je kansen op die droomjob.

Lees onze tips

Skype

4 tips om te solliciteren tijdens de zomer

Datum: 11-06-2017

De zomer is wat kalmer als het op solliciteren aankomt, recruiters zijn enkele weken op vakantie, en sollicitaties blijven iets langer liggen. En toch kan het: een job vinden tijdens de zomer. Zo pak je het aan.

Lees onze tips

solliciteren zomer

Goed betaalde jobs in Transport en Logistiek

Datum: 22-05-2017

Droom jij van een job met een mooi salaris in de sector Transport en Logistiek? We helpen je graag op weg en geven je een greep uit het aanbod.

Lees onze tips

transport
12
Loading...