Jobs zoeken
(functie, bedrijf, referentienr.)
(gemeente of postcode)

Tips & Trucs

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om de job te vinden die jij zoekt.

Interessante Artikels

De ecocheque verdwijnt: wat zijn de gevolgen?

CPIMAGE:37219|Ecocheque

Onlangs werd beslist de ecocheques te laten verdwijnen. Reden: te veel administratieve rompslomp en te hoge kosten. Maar wat zijn de gevolgen voor werknemers?

Lees het artikel

De 7 bestbetaalde beroepen van het moment

CPIMAGE:37170|bestbetaalde beroepen

Elk jaar doet de overheid onderzoek naar de lonen in ons land en giet ze die in statistieken. Met welk beroep verdien je het meest in België? We zetten de bestbetaalde functies voor je op een rij.

Lees het artikel

9 tips om je CV te laten opvallen in 2017

CPIMAGE:37156|CV tips opvallen

Meer dan 260 werkgevers gebruiken de StepStone-database om de geknipte kandidaten te vinden. Update je CV of maak er een aan, en zorg er met onze tips voor dat jouw CV eruit springt.

Lees het artikel

Wat zijn je rechten als transgender op de werkvloer?

CPIMAGE:37096|transgender rechten werkvloer

Transgenders hebben het niet altijd makkelijk op de werkvloer, net als andere minderheidsgroepen. Gelukkig zijn er sinds enkele jaren wel wetten die je rechten als transgender verzekeren. Een overzicht.

Lees het artikel

Zo wordt Monday een funday: 6 tips

CPIMAGE:36953|Funday-article

Maandag na de feestperiode staat synoniem voor volle mailboxen, een lange lijst van nieuwe to do’s,... Wij vertellen je hoe je van deze dag toch een topdag kan maken.

Lees het artikel

10 tips om een topjob te vinden in 2017

CPIMAGE:36956|Vind een topjob in 2017

Hoop je in 2017 een toffe job te vinden? Geef je zoektocht dan een kickstart door deze goede voornemens meteen in de praktijk om te zetten. Drie, twee, één, gelukkig Nieuwjaar!

Lees het artikel

5 netwerktips voor deze eindejaarsperiode

CPIMAGE:36945|Networking-article

De eindejaarsperiode is de ideale gelegenheid voor werknemers om te netwerken. Maar hoe benader je nieuwe mensen op een spontane manier en hoe boek je resultaat? Professioneel blogger Geert Conard geeft tips.

Lees het artikel

Werken in 2017: wat verandert er?

CPIMAGE:36927|Changes-article

Op het gebied van werk wordt 2017 een jaar van verandering, en dat heeft voor een groot stuk te maken met het nieuwe wetsvoorstel van Minister van Werk Kris Peeters. Dit is wat er (waarschijnlijk) zal veranderen in 2017.

Lees het artikel

Loading...